info@vorkkiikedesaar.ee +370 674 74161
0 0

Toode on edukalt lisatud ostukorvi

Kogus
Kokku:

Teie ostukorvis on 0 toodet. Teie ostukorvis on üks toode.

Kokku tooteid: (KM-ga)
Postikulu kokku: (KM-ga) Tasuta saatmine!
Kokku: (KM-ga)
Menu

Missugune raam oma võrkkiigele valida?


Nüüd kui sa oled omale välja valinud rippkiige, tuleb valida ka alus sellele. Me oleme pannud kokku mõtted, vihjed ja näpunäited kuidas valida omale kõige sobilikum alus, mis sobib sinu võrkkiigele. Kuna aluseid on olemas mitmeid erinevaid tüüpe, siis õige valimine võtab veidi aega.
Me pakume nii metallist kui ka puidust aluseid. Enamik võrkkiikesid valivad veidi rohkem ruumi kui nende pikkus otsast otsani.

      

METALL vs PUIT

Metallistalused on hea vastupidavuse, tugevuse ning stabiilsusega. Kõik meie poolt müüdavad metalljalad on kaetud spetsiaale kihiga, et kaitsata niiskuse ja rooste eest. Meie metallaluseid on võimalik kokku panna ning lahti võtta mõne minuti jooksul, mistõttu on neid ka väga lihtne talveks hoiule panna.

Kõige populaarsem võrkkiige alus on Amazonas Sumo Grande stand. Sellel on kandevõime 200kg, mis teeb sellest ka kõige tugevama aluse.

Puidust võrkkiigealused pakuvad rohkem elegantsust ja ilu. Kui sa eelistad puidust alust, siis meie soovitame kauneid Arcus, Troja ja Olymp võrkkiigealuseid.

MISSUGUNE ALUS SOBIB IDEAALSELT MINU VÕRKKIIGELE

Me oleme koostanud sõbraliku tabeli, kust on väga hea näha missugused võrkkiiged ning alused omavahel kokku sobivad.
Kui sa pole päris kindel milline võrkkiik ja alus omavahel kokku sobivad, kuid Sa sooviksid mõlemat osta, siis helista meile +37067474161. Meie kogemustega spetsialistid aitavad Teid rõõmuga! Edu ostmisel ning nautimisel!

https://vorkkiikedesaar.ee/et/content/8-missugune-raam-oma-vorkkiigele-valida